Holland Kozijnen   Kwaliteit met Hollandse Nuchterheid

Gratis Advies of vragen?    Bel direct!!  0848 748 030  (LOKALE KOSTEN)

 
 

Nog even geduld aub.

Hier maken wij plaats om onze rolluiken aan te bieden. Behalve aluminium rolluiken bieden wij ook Rolluiken aan met PVC lamellen. In Duitsland een grote hype, in Nederland onbekend.

MeetinstructieHet is belangrijk dat op de juiste manier wordt gemeten en dat u begrijpt hoe de maatvoering van een rolluik wordt doorgegeven. Met deze pagina leggen we u uit hoe u kunt meten.

MAATVOERING

Bij de maatvoering van rolluiken en rolpoorten wordt altijd gesproken over de totale maat van het rolluik. Dat is de breedte inclusief de geleiders en de hoogte inclusief de bak. De geleiders komen onder de bak en vallen binnen de breedte van het rolluik. De bak komt boven de geleiders en valt binnen de hoogtemaat van het rolluik.

U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste maatvoering. Heeft u nog vragen of wenst u nadere uitleg voor uw situatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat voorkomt misverstanden en teleurstellingen.

PLAATSING

Er zijn verschillende manieren om een rolluik te monteren. Voordat u gaat meten is het zaak dat u weet hoe u het rolluik gaat plaatsen. In de meetinstructie vindt u de verschillende methoden. Als er boven de dagmaat geen of onvoldoende hoogte is om de bak te plaatsen, neem dan de beschikbare hoogte en besef dat de bak binnen deze hoogte valt.